Kwalitatief & betaalbaar bouwen

Alle nieuwbouw en renovatieprojecten moeten tegenwoordig voldoen aan zeer strenge eisen op het vlak van isolatie, ventilatie en technieken. Dit maakt bouwen erg complex en uiterst uitvoeringsgevoelig. De nodige kennis inzake regelgeving en hedendaagse bouwtechnieken is vereist om een project kwalitatief en betaalbaar te houden. V-PRO wilt U hierin bijstaan en als vast aanspreekpunt zorgen voor een feilloze coördinatie tussen de verschillende betrokken partijen. 

 

Bij V-PRO kan U terecht of het nu gaat om een gedeeltelijke of volledige renovatie (al dan niet met stedenbouwkundige vergunning), een nieuwbouwproject waarbij U reeds in het bezit bent van de nodige plannen en vergunningen, een totaalproject waarvoor U nog geen architect heeft of een bouwproject waarbij U enkel opzoek bent naar een coördinerende partij. V-PRO beschikt voor al deze werken over de nodige knowhow om Uw project tot een goed einde te brengen.

 

In onderling overleg is het bij V-PRO ook steeds mogelijk om een deel van de werken in eigen beheer te laten uitvoeren indien U dit wenst. Alles is bespreekbaar, want V-PRO begrijpt dat het belangrijk is dat U Uw stempel drukt op Uw bouwproject. Daarom wordt bij ons veel aandacht besteed aan het begrijpen en integreren van Uw wensen en stijl.

 

Neem zeker een kijkje op de volgende pagina's om meer te weten te komen over onze werkwijze ! 

gallery/cirkel v-pro
gallery/17352157_1477296008969831_5569046852851255485_n kopie

Waar kunnen wij U mee helpen?

gallery/cirkel v-pro
gallery/img_0036 kopie
gallery/img_6947
gallery/1

NIEUWBOUW

 

U wilt een nieuwbouwproject bouwen en U heeft reeds een plan en een bouwvergunning? U zoekt enkel nog een aannemer om Uw project voor een correcte prijs te bouwen met garantie op kwaliteit en aan een vaste prijs?

 

> LEES MEER ...

RENOVATIE

 

Beschikt U over een bestaande woning die grondig gerenoveerd dient te worden of een woning waarvan U slechts een gedeelte wenst te verbouwen of te revenoveren? Renovatiewerken die al dan niet een bouwvergunning vereisen? 

 

> LEES MEER ...

TOTAALPROJECTEN

 

U heeft bouwplannen, maar nog geen plan of bouwvergunning? U bent opzoek naar één enkele partij die het volledige project op zich kan nemen zodat U vanaf het begin zeker bent van de totale kostprijs en een correcte oplevering?

 

> LEES MEER ...

WERFCOÖRDINATIE

 

Voor Uw project U zoekt iemand om U bij te staan op de werf en in de coördinatie van de verschillende onderaannemers, leveranciers, studiebureaus, architect, gemeente, enz. Maar U wenst niet het hele project uit te besteden? 

 

> LEES MEER ...