Uw nieuwbouwproject met V-PRO

U heeft reeds een plan en een bouwvergunning en zoekt een aannemer om Uw project voor een correcte prijs te bouwen? Liefst ook iemand waar U bij terecht kan met al Uw vragen, die rekening houdt met Uw wensen, kwaliteit levert en U een vaste prijs aan kan bieden voor het volledige project? Dan kunt U hiervoor beroep doen op V-PRO. U kan vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken.

gallery/cirkel v-pro

Stap 1

EEN EERSTE KENNISMAKING

 

Allereerst maakt U Uw wensen duidelijk aan V-PRO via een eerste gesprek. Zo weet V-PRO wat voor U belangrijk is en wat Uw verwachtingen zijn. Tijdens dit eerste gesprek overhandigt U ook alle plannen en studies die U reeds heeft zodat er een beeld gevormd kan worden van de nog uit te voeren studies. Ook stelt V-PRO zich uitgebreid aan U voor en stelt U de nodige vragen om een correcte offerte op te kunnen stellen.

gallery/cirkel v-pro

Neem contact op

Adres:        Vissers Projecten bvba (V-PRO)

                   Koning Boudewijnlaan 6

                   2990 Loenhout

 

Telefoon:    +32 490 56 77 25

 

E-mail:       info@vissersprojecten.be

gallery/cirkel v-pro

Stap 2

DE OFFERTE

 

Is de eerste kennismaking vlot verlopen, zijn alle wensen duidelijk en wilt U graag een offerte van V-PRO ontvangen? Dan stelt V-PRO geheel vrijblijvend voor U een heldere, overzichtelijke offerte op. Hierbij wordt niet enkel rekening gehouden met de uit te voeren bouwwerken, maar tevens met de eventuele nog uit te voeren studies, aanvragen, enz. U ontvangt van V-PRO een offerte met een vaste prijs voor het gehele project. 

gallery/cirkel v-pro

Stap 3

gallery/cirkel v-pro

Stap 4

gallery/cirkel v-pro

Stap 5

EINDE VAN DE WERKEN

 

Eens de bouwwerken netjes zijn afgerond helpt V-PRO U bij het afsluiten van alle nutscontracten en het afronden van de nodige administratieve zaken omtrent keuringen, afronden EPB dossier, enz. Eens dit alles geregeld is bent U 100% klaar voor de verhuis ! Tijd om ten volle te genieten van Uw nieuwe woning!

gallery/cirkel v-pro

HET UITVOERINGSDOSSIER

 

Indien U akkoord gaat met de offerte wordt het contract opgesteld. Na ondertekening van het contract zal V-PRO de nodige coördinatiewerken starten en aan het uitvoeringsdossier beginnen.

Tijdens het opstellen van dit dossier gaat U als bouwheer de afwerkingsmaterialen kiezen zoals bijvoorbeeld tegels, parket, keuken, sanitair, enz. De leuke zaken dus! V-PRO bekommert zich intussen om al de rest! 

START VAN DE WERKEN

 

Eens het uitvoeringsdossier is afgerond en alle materialen zijn vastgelegd en besteld zal da werf van start gaan. Aangezien alles reeds vooraf beslist en bestudeerd  is kunnen alle werken elkaar nu vlot opvolgen.

 

Ook tijdens de werkzaamheden zal V-PRO Uw enige aanspreekpunt zijn en U ten allen tijden informeren over de vordering van de werken. 

UW NIEUWBOUW IN 5 STAPPEN

WERKWIJZE

gallery/cirkel v-pro
gallery/17352157_1477296008969831_5569046852851255485_n