Uw totaalproject met V-PRO

U heeft bouwplannen, maar nog geen plan of bouwvergunning? U bent opzoek naar één enkele partij die het volledige project op zich kan nemen zodat U vanaf het begin zeker bent van de totale kostprijs en een correcte oplevering? Dankzij een totaalproject bent U vanaf de eerste stap zeker dat Uw plannen uitgevoerd zullen worden zoals zij voorgesteld worden. Architectuur/stijl en kostprijs worden hier gelijktijdig en evenwaardig behandeld om tot een project te komen wat aan Uw wensen en budget voldoet. Er kan gekozen worden om voor de bouwaanvraag samen te werken met een onafhankelijk architect waar U als klant voor kiest of met een onafhankelijk architect waar V-PRO vaker mee samenwerkt.

gallery/cirkel v-pro

Stap 1

EEN EERSTE KENNISMAKING 

 

Allereerst maakt U Uw wensen duidelijk aan V-PRO via een eerste gesprek. Zo weet V-PRO wat voor U belangrijk is en wat Uw verwachtingen zijn. U praat met V-PRO over de gewenste stijl en het gewenste programma. Hoeveel kamers, welke indeling, enz. Ook stelt V-PRO zich uitgebreid aan U voor en stelt U de nodige vragen om een passend eerste ontwerp met bijhorende offerte op te kunnen stellen.

gallery/cirkel v-pro

Neem contact op

Adres:        Vissers Projecten bvba (V-PRO)

                   Koning Boudewijnlaan 6

                   2990 Loenhout

 

Telefoon:    +32 490 56 77 25

 

E-mail:       info@vissersprojecten.be

gallery/cirkel v-pro

Stap 2

HET EERSTE VOORSTEL / DE OFFERTE

 

Is de eerste kennismaking vlot verlopen, zijn alle wensen duidelijk en wilt U graag een ontwerpvoorstel/offerte van V-PRO ontvangen? Dan legt V-PRO U geheel vrijblijvend een eerste ontwerpvoorstel voor met bijhorende overzichtelijke offerte. Hierbij wordt niet enkel rekening gehouden met de uit te voeren bouwwerken, maar tevens met uit te voeren studies, bouwaanvragen, enz. U ontvangt van V-PRO een offerte met een vaste prijs voor het gehele project. 

gallery/cirkel v-pro

Stap 3

gallery/cirkel v-pro

Stap 4

gallery/cirkel v-pro

Stap 5

EINDE VAN DE WERKEN

 

Eens de bouwwerken netjes zijn afgerond helpt V-PRO U bij het afsluiten van alle nutscontracten en het afronden van de nodige administratieve zaken omtrent keuringen, afronden EPB dossier, enz. Eens dit alles geregeld is bent U 100% klaar voor de verhuis ! Tijd om ten volle te genieten van Uw nieuwe woning!

gallery/cirkel v-pro

HET UITVOERINGSDOSSIER

 

Indien U akkoord gaat met het ontwerp en de bijhorende offerte wordt het contract opgesteld. Na ondertekening van het contract zal V-PRO het plan op punt stellen en de nodige coördinatiewerken starten en aan het uitvoeringsdossier beginnen.

Tijdens het opstellen van dit dossier gaat U als bouwheer de afwerkingsmaterialen kiezen zoals bijvoorbeeld tegels, parket, keuken, sanitair, enz. De leuke zaken dus! V-PRO bekommert zich intussen om al de rest! 

START VAN DE WERKEN

 

Eens het uitvoeringsdossier is afgerond en alle materialen zijn vastgelegd en besteld zal da werf van start gaan. Aangezien alles reeds vooraf beslist en bestudeerd  is kunnen alle werken elkaar nu vlot opvolgen.

 

Ook tijdens de werkzaamheden zal V-PRO Uw enige aanspreekpunt zijn en U ten allen tijden informeren over de vordering van de werken. 

UW TOTAALPROJECT IN 5 STAPPEN

WERKWIJZE

gallery/cirkel v-pro
gallery/img_6947
gallery/vika-21 vissers jeroen