Werfcoördinatie door V-PRO

Voor Uw project U zoekt iemand om U bij te staan op de werf en in de coördinatie van de verschillende onderaannemers, leveranciers, studiebureaus, architect, gemeente, enz. Maar U wenst niet het hele project uit te besteden? 

 

Ook dit is mogelijk met V-PRO ! In onderling overleg wordt dan in detail gekeken welke taken V-PRO allemaal voor U zal uitvoeren en welke taken U in eigen beheer wenst uit te voeren. Op basis van de besproken uit te voeren taken wordt dan door V-PRO een realistische inschatting gemaakt van de benodigde tijd en wordt een offerte opgesteld voor coördinatie. 

 

Bij deze optie wordt V-PRO dus enkel aangenomen voor coördinatie en zullen alle offertes/contracten en facturen van onderaannemers en leveranciers rechtstreeks door de klant ondertekend en betaald worden.

gallery/cirkel v-pro

Stap 1

EEN EERSTE KENNISMAKING

 

In een eerste gesprek licht U Uw project toe aan V-PRO en legt U uit hoe U het verdere verloop van het project ziet. Meerbepaald welke taken U zelf wenst uit te voeren en welke taken U wenst uit te besteden aan V-PRO. Vervolgens licht V-PRO toe welke taken zij voor U kunnen uitvoeren en stelt gerichte vragen om een correcte inschatting van de uit te voeren werkzaamheden te kunnen maken en een coördinatie offerte op te kunnen stellen.

gallery/cirkel v-pro

Neem contact op

Adres:        Vissers Projecten bvba (V-PRO)

                   Koning Boudewijnlaan 6

                   2990 Loenhout

 

Telefoon:    +32 490 56 77 25

 

E-mail:       info@vissersprojecten.be

gallery/cirkel v-pro

Stap 2

DE OFFERTE

 

Is de eerste kennismaking vlot verlopen, zijn alle taken duidelijk voor beide partijen en wilt U graag een offerte van V-PRO ontvangen? Dan stelt V-PRO geheel vrijblijvend voor U een heldere, overzichtelijke offerte op

gallery/cirkel v-pro

Stap 3

gallery/cirkel v-pro

Stap 4

gallery/cirkel v-pro

Stap 5

EINDE VAN DE WERKEN

 

Eens de bouwwerken netjes zijn afgerond stoppen ook de werkzaamheden van V-PRO. Eventueel kan V-PRO de klant indien gewenst ook nog bijstaan na de werken bij het opstellen van het as-built dossier en het afsluiten van de contracten betreffende de nodige nutsaansluitingen. 

gallery/cirkel v-pro

ONDERTEKENING VAN HET CONTRACT

 

Indien U akkoord gaat met de offerte wordt het contract opgesteld. Na ondertekening van het contract zal V-PRO de nodige coördinatiewerken starten.

WERFCOÖDINATIE / PROJECTBEGELEIDING

 

V-PRO verzorgt gedurende de tijd van de werf en in de periode voorafgaand aan de werkzaamheden de coördinerende taken zoals besproken met de klant.

WERFCOÖRDINATIE OP MAAT IN 5 STAPPEN

WERKWIJZE

gallery/cirkel v-pro
gallery/ams_0678_arg_rdv_def_beeld_h_noum_eb_8bit